wie zijn wij header

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Mijn naam is Jelmer Sijtsma (29-03-1977), eigenaar van Kernfysio sinds 1 april 2020.
Mijn roots liggen in ‘de noordelijke Friese wouden‘ waar ik ben opgegroeid in Veenwouden. Tegenwoordig woon ik, samen met mijn vriendin Froukje, zoontje Marin en onze hond Boris, in Goutum.

Na mijn opleiding als fysiotherapeut heb ik me gespecialiseerd als master manueel therapeut. Deze opleiding volgde ik aan het SOMT in Amersfoort.

Tijdens mijn behandeling benader ik de klachten van mensen vanuit een ‘holistische’ benadering.

Deze manier van benadering probeer ik me niet alleen te beperken tot de specifieke klacht alleen, maar naar de mens in zijn totaliteit.

Wij zijn als mens een eenheid: zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Het is belangrijk dat al deze factoren in balans zijn, voor een optimale balans. Is die balans aanwezig dan zitten we lekker in ons vel !

Op het gebied van zelfontwikkeling heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder Dry Needling, Mulligan concept, Runningtherapie, Beweegprogramma’s (o.a. COPD, rugtriatlon) en onlangs Mindfulness voor fysiotherapeuten.

Naast mijn werk bij Kernfysio ben ik graag sportief en actief bezig. Om mijn conditie op peil te houden volg ik een paar keer per week een Crossfit les bij crossfit Honest te Leeuwarden en loop ik regelmatig hard.

Het sporten helpt mij niet alleen om mijn conditie op peil te houden, het zorgt tevens voor een mentale scherpte en energie. Deze energie helpt mij ‘de best versie van mezelf’ in te zetten voor mijn werk bij Kernfysio ! 

 
 
Deel deze pagina op